Το μανιφέστο μας

goldendick-poster01.jpg

Ο ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο. (Λαϊκός Ορθόδοξος Σύνδεσμος Νεοναζί Ομοφυλόφιλων) είναι μία πολιτική ομάδα που αποτελείται αποκλειστικά από άνδρες Άριους που πιστεύουν στα ιδανικά του Κάλλους, της Φυλής, της Θρησκείας και του Έθνους.

Αποστολή μας είναι να διαδώσουμε το έργο του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο. σε ολόκληρο τον κόσμο του ελληνικού διαδικτύου προσπαθώντας να καταπολεμήσουμε και να εξαλείψουμε την προκατάληψη της Εθνικιστικής Δεξιάς που αρνείται να μας αντιμετωπίσει ισότιμα επάνω στην Άρια Ελληνική Ιδεολογία.

Θέλουμε να συμβάλλουμε στην κατανόηση για την ιδιαιτερότητά μας, στη δημιουργία θυλάκων ανοχής και προόδου, να προσφέρουμε πνευματικό και σωματικό έργο και κυρίως να δοξάσουμε την Ελληνική Εθνικιστική Κληρονομιά.

Η πολιτική μας είναι εθνοσοσιαλιστική και πρακτική μας η πνευματική και η σωματική καθοδήγηση της Ελληνικής Κοινωνίας. Ο ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο. πιστεύει μόνο στην ισοτιμία του Κάλλους, στην καθαρότητα της Φυλής, στο δέος της Θρησκείας και στην ανωτερότητα του Έθνους.

Καλούμε όλους εσάς να συστρατευτείτε μαζί μας στον Αγώνα μας για μία Ελλάδα καθαρή και στιλπνή, που να εμπνέει Πνεύμα και Κάλλος απέναντι στην Ιστορία της.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο.
Στέργιος Αγχέμαχος

2 Σχόλια

  1. Fuckscists!..


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε